BG Golf Event byter profil

Från BG Golfevent till BG Golf Event & Travel

 BG Golf Event byter profil och namn, ja kanske låter stort, men i själva verket blir det en liten förändring i verksamheten. Från Golf Professional där jag försökt att tillgodose mina ”elever” deras önskemål om ett bättre golfspel. Och jag vill nog påstå att hos en och annan har jag nog lyckats att lyfta spelet.

Det nya namnet blir BG Golf Event & Travel

Jag har ju under åren också haft förmånen att kunna genomföra ”träningsresor” till fantastiska anläggningar och det har ju givit mig inspiration till att ta ett nytt steg.

Det steget innebär att jag nu kommer att erbjuda resor till olika väl valda resmål där golf är ett av de olika teman som kommar att stå till buds.

Att delta i en träningsresa är ju inte bara nöje, det är ju också arbete med mycket träning och man hinner tyvärr inte se så mycket av det som finns runt omkring. Jag vill försöka ändra på det. I utbudet kommer naturligtvis att finnas träning på vissa resor och till utvalda destinationer.

Men det kommer också finnas andra intressanta saker att göra. Hur många av er som varit till Costa Navarino till exempel har besökt ”Nestors Palace”? Nej trodde väl det, mig veterligen 6 personer. Här kommer jag att försöka ändra på det.

På de olika resmålen kommer det att arrangeras olika utflykter, exempelvis om du åker med oss till Grado (ett underbart ställe där man bor mellan marinan 100 m och golfklubben 300m) en utflykt till Venedig och njuta av en caffe med avec på Marcusplatsen för att inte tala om Merano glas. Eller varför inte Como med 7 golfbanor inom 30 minuter och ett besök på en fabrik som tillverkar produkter av silke. Ny slips eller scarf, samt 30 minuter till en av Eurpas modehuvudstäder.

Pa vår nya websida nder namnet bggolfevent.se som byter namn til BG Golf Event & Travel kommer dy att hitta våra destinationer, som kommer att vara Europa med Italien och Kroatien som huvudteman, Karibien och Centralamerika med Curacao, Honduras/Roatan samt Guatemala är destinationer som kommer. Klicka på namnen för ett bilspel och/eller video.

Guatemala är ju vaggan för Mayakulturen och bortsett spelet på Pete Dyes mästervärk Fuego Maya Golf Course så är ett besök till Tikal och La Antigua (Guatemalas forna huvudstad)

USA kommer att finnas med med ett par okända banor i Florida samt Nashville, där vi gör ett besök på Bluebird Café och lyssnar på Countrymusik, kanske ett besök på Grand Ol Opry,

På hemsidan som kommer att lansereas den 22 juni kommer du att kunna läsa mer om detta.

Golflektioner

Nej jag slutar inte som pro, där finns både min själ och hjärta, men kanske i en annan form, digitalt och på ett nytt sätt, som kommer att ge din golf ett lyft. Youtube kommer också att finnas som ett tillägg, där du kan få enkla tips som kan hjälpa ditt spel Enkla och lättförståeliga videos påde tekniska tips och mentala råd. Du hittar en bra beskriuvning på hemsidan (klicka här) 

Den här bloggen kommer också att komma ut oftare och ävenså nyhetsbreven. Vi finns ju också representerade på Facebook, Twitter, Instagram och där kan du följa, gilla och dela inlägg

Jag vill också tillägga att på mina sidor använder vi oss av cookies, det är för att du skall få en bättre upplevelse och du skall veta att vad vi lagrar här är bara namn och mailadresser. All övrig info samlas in via direkt kontakt med dig.

Bertil

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments are closed.

Follow by Email
Facebook
Instagram
Pinterest
RSS