Golfschool Costa Navarino Golf Resort

      

Costa Navarino 2017 års Golf Resort Europa

Vid IGTM som är golfresebranschens årliga mässa fick Costa Navarino utmärkelsen 2017 års Golf Resort. Och för alla er som varit där kommer det kanske inte som en överraskning att jag kommer att ha min golfskola där. Två fantastiska banor ”The Dunes Course”, en bana designad av ingen mindre än Bernhard Langer, en av Europas framgångsrikaste Tourspelare och ”The Bay Course” designad av en av de stora golfbanearkitekterna Robert Trent Jones Jr som ritat och byggt mängder av banor i världen. Var bl.a. och kämpade mot Sven Tumba om vem som skulle vinna kampen om den första banan i Ryssland vem vann tror ni? Självklart Sven Tumba som ni ser här tillsammans med en annan legend Severiano Ballesteros.

Två fantastiska banor i ett land fyllt med kultur och en historia som har mängder av historiska kulturskatter att se och besöka.

           Och som ni kan se så finns det mycket att erbjuda. Och här kommer jag att kunna erbjuda er olika möjligheter till boende och träning. Alternativ ett är ju att bo på Costa Navarino Westin Resort, med allt vad det innebär i form av närhet till både golf och anläggningen.

För er som önskar något annorlunda finns numer också genom ett nyt bolag som startats av förre Golf Director Petros Tourgaidis ”Navarino Travel”och där finnsmöjligheter att bo i Pylos, en liten typisk Grekisk hamnstad eller Gialova som ligger mellan Dunes & Bay Course. Hotell eller lägenhet det är ditt val. Golfen fungerar på sammasätt förytom att det är transfer till båda banorna. Här kan du som vill se mer av grekland boka en litet längre vistelse i egen lägenhet. Vi erbjuder också möjlighet att hyra bil och man behöver inte boka veckovis utan kan boka av ett lokalt företag (samma som har bussarna mellan Costa Navarino & Bay)per dag.

Golfskola

  

I golfskolan kommer jag att erbjuda 3-dagars golfskola med 7 timmars instruktion samt 2 rundor (en på Dunes och en på Bay) för att ni skall kunna njuta mer av vad regionen kan erbjuda. Privata och grupplektioner för att du skall kunna få ut det mesta av din golf. Golfskolan sker i ett nära samarbete med Navarino Golf Academy där vi arbetar tillsammans. Tomo Schuster & Felix Lüdeman från Tyskland samt Christian Lüdeman från Schweiz så vi kommer tillsammans att kunna erbjuda toppundervisning.

För mer information om golfskolan och mer kontakta mig på min e-post 

Ny golfbana Costa Navarino

    

Nu är bygget igång av Navarino Hills som ligger högt ovanför Bay Course med en spektalurär utsikt äver Navarino Bay. 36 fantastiska golfhål som byggs i samarbete med ”PGA European Tour Design”. Intresserad? Klart du är och den kommer att öppnas under 2019. Se bilder från första planeringsbesök. Hotel träningsområde m.m.

Program och bokningar

Vill du resa till det här fantastiska resmålet, hör av dig till mig för mer uppgifter info@bggolfevent.se Fån och med den 1/10 kommer jag att finnas på plats för golfskola och mer. Den 5/10 är ett stort bord bokat på Restaurang Argiris i Marathopolis. Live musik och Zorba dans

Hälsningar Bertil Garpenholt, PGA Club Professional & Mental Coach

Kiladalens GK & Costa Navarino Golf Academy

  

Please follow and like us:
Pin Share

Comments are closed.

Follow by Email
Facebook
Instagram
Pinterest
RSS