Hösten kommer

Hösten kommer men mycket mer Golf

Hösten är är på ingång KM är för en del avklarat, även så Kategori KM. Så under de kommande veckorna är det kanske dags att börja tänka på årsbokslutet och resultaträkningen för din Golf. Oj kanske har du missat det eller har jag inte berättat om min idé för dig så tar jag den här och nu.

Se din Golf företagsmässigt

Ja det är så jag tänkt, men nu pratar vi inte om pengar låt dom göra det i PGA, LIV med mera. Nej men i en serie inlägg som kommer med början nu är om hur du skall kunna spela Bättre och Roligare Golf. Och det handlar om att sätta en målsättning för ditt spel. Och då är det en tanke att sätta upp en ”Business plan” för din golf, precis som i ett företag en plan för din utveckling som golfare.

De här inläggen kommer sedan att mynna ut i en eller flera webbkurser där du får möjlighet att lära och förstå vad det är som gör din golf bättra. Och där vi tillsammans tar fram din ”Roadmap” för att din Golf 2023 skall bli ännu bättre.

Och säg nu inte till mig att du är för gammal, nej hjärnan utvecklas hela tiden, men det är vi som måsta ta in och utveckla.

Jag har ett litet tema som jag också kommer att utveckla här: S. S. L. och det har ingenting med https:// som har med hemsidesäkerhet att göra. Men vi kommer att beröra det i nästa avsnitt som kommer under kommande vecka: 5 – 9 sept.

Under hösten kommer också en podcast att komma, (15/10) där avsnitten kommer att kunna finnas här i textform för er som hellre vill läsa.

Så ha tålamod Nya inlägg kommer

Har du frågor skicka dom dill mig via den här länken

Please follow and like us:
Pin Share

Comments are closed.

Follow by Email
Facebook
Instagram
Pinterest
RSS