fredag, juni 9

La Finca Träningsresa med Mental Coaching10 november

Nu är det dags för La Finca

Klicka på La Finca för att komma till deras hemsida

Nu är allt klart för resan till La Finca som ligger ca 45 minuter söder om Alicante. Den här veckan riktar sig till dig som vill göra 2019 till ditt bästa golfår. En vecka där vi lägger upp ditt träningsprogram, både mentalt och tekniskt. Vi kommer att arbeta med video, både för närspel och det långa spelet. Vi kommer att ge dig en insikt och ta fram rutiner där du kan förändra ditt sätt att spela din golf.

Klicka på mallen nedan för prospekt

Mall för La Finca

10 timmars praktisk träning och 10 timmars mental träning efter ett program där vi kommer att lägga upp din profil med förutsättningar och målsättningar, ett genomförande program där du med förbättrade rutiner kommer att få en ny syn på din golf. Olika träningsprogram för att komma fram till ditt mål.

Kom ihåg att förbättra din golf gör du inte på en vecka, men du kan förändra din syn på ditt spel och det är det vi skall göra under den veckan.

Den tekniska delen innebär att vi kommer att arbeta med video och lära os att förstå videoanalys. Detta för att vi skall i framtiden kunna arbeta med lektioner via internet. Det här sättet att ta och genomföra lektioner kommer att ge dig mer och bättre tid för din träning och slippa allt ”rundsnack”. För dig på som åker på mina resor så har du ett erbjudande här.

Som en extra bonus kommer jag att erbjuda er en fortsatt online träning både med det tekniska och mentala och det spelar ingen roll var du bor, allt sker med modern it teknik; videos och mail. För en liten kostnad får du tillgång till detta. Värdet på det paketet ar ca. 3000kr. men till dig som genomför den här eller andra resor med mig får du det paketet för 1500kr. Och vi pratar om ett årspaket. 

Träningsprogram med Mental Coching med Video

La Finca Träningsprogram

I träningsprogrammet ingår det ju både teknisk och mentalt program vilket innebär att det blir mycket att ta till sig. Och det kommer att varvas vid träningen på rangen och övningsområdet där både det mentala och tekniska principerna vävs in i varandra. Vad vi skall lära oss är att ”varje slag skall ha en mental tanke”.

Vi kommer också att under ”lättsamma” former sitta i ett ”klassrum” efter spelet, där vi arbetar med den grundläggande tekniken för det mentala arbetet.

Låter ambitiöst, ja men det här är för att ni skall få en inblick i lära er att se golfen från en ny sida.

Program:

  1. Ankomstdag delas visa papper i för att göra den första delen som ligger till grund för profileringen
  2. Första dagens träning kommer att ägnas åt att videofilma samt att prata om målsättningar utifrån det ni fyllt i för er profilering. Vi tittar på tekniken och kommer att påbörja er resa mot bättre golf. Starttiden är efter en lättare lunch, vi kommer också att prata om att äta rätt. Under spelet finns vissa saker som skall utföras och som sedan kommer att diskuteras i ”klassrummet”.
  3. Andra dagens träning kommer att tillgå på samma sätt men här kommer vi att ägna oss åt närspelet, där vi också kommer att videofilma för att kunna se och lägga in framtida träningsprogram. Vi kommer även här att infoga mentala övningar som att hitta viktiga ord, prata med oss själva (ett bevis på intelligens) och andningsteknik. Även här kommer vi att få med oss uppgifter att lösa under spelet.
  4. Tredje dagens program kommer att bli en kombination, dör vi går igenom den optimala uppvärmningen inför en runda, kan vara träningsrunda eller tävling. Kom ihåg att allt spel på banan egentligen är tävling enligt Jackie Burke Jr legendarisk tränare. Dessutom kommer vi att ägna oss åt puttning där vi till att börja med tittar på utrustningen, vilket vi egentligen gör i alla moment. Vi kommer att prata om olika tekniker och deras för och nackdelar. Och här blir mycket mentalt
  5. Ledig dag kan användas till träning, spa eller bara lata sig. Kanske besök i någon loka by i närheten.
  6. Fjärde dagens program Nu är det dags att finslipa tekniken och se hur Ditt program till en bättre golf skall se ut. Olika typer av övningar som just för dig som skall ge dig ditt program både de mentala och tekniska. Efter rundan analyserar vi ronderna och hjälps åt att hitta lösningar
  7. Femte dagen Nu är det tävling, vilket innebär att vi förbereder oss för att spela det bästa vi kan. Och nu är det ingen lek SLAGSPEL över 18 hål innebär att allt skallas hålas ut. Efter ronden andas vi ut och gör en sammanfattning av veckan. Middag med prisutdelning och kul.
  8. Eftersom resan går på eftermiddagen så kommer vi att gå igenom var och ens träningsprogram, för att kunna arbeta vidare.

Med det här programmet är jag övertygad om att du som väljer att åka med kommer att åka hem som en bättre golfare. Kanske inte ett lägre hcp utan en bättre förståelse för spelet och med ett program som skall ge dig ett bättre och jämnare spel.

Bertil Garpenholt

Sr. PGA Club Professional och  Certifierad Mental Coach

  

Please follow and like us:
Pin Share
Follow by Email
Facebook
Instagram
Pinterest
RSS