November resa till Spanien och La Finca Golf & Spa Resort

Dags att lägga upp träningen för 2019      

Ja bästa tiden att inför en ny säsong förbereda sig är att göra det i god tid och varför inte redan i november. Därför har jag lagt upp en specialresa till La Finca, Alicante den 10 november. En vecka fylld av aktiviteter. 5 rundor golf, två timmar teknikträning varje dag och ca 10 timmar mental coachning under veckan. Titta gärna in på deras hemsida La Finca Golf & Spa. (Klicka på namnet)

Det kommer inte att bli en korvstoppningsvecka, nej vi kommer att koncentrera oss på det viktigaste, vi kommer att göra en sammanfattning av säsongen som varit och titta hur spelet har fungerat. Därefter kommer vi att lägga ett program där vi kommer att höja lägstanivån. Allt kommer att dokumenteras och vi kommer gemensamt att göra en vinterträningsplan just för dig.

Låter det här intressant; ja klart att det gör. Snabba på: det finns bara 10 platser! Resan kommer att handas av Birdie Golftours, men vill du veta mer hör gärna av dig till mig vi a E-post så kommer du att få svar på dina frågor. ( Klicka på de markerade fälten för mer info)

      

Som en extra bonus kommer jag att erbjuda er en fortsatt online träning både med det tekniska och mentala och det spelar ingen roll var du bor, allt sker med modern it teknik; videos och mail. För en liten kostnad får du tillgång till detta. Värdet på det paketet ar ca. 3000kr. men till dig som genomför den här eller andra resor med mig får du det paketet för 1500kr. Tilläggspaket bokar du när vi är på plats.

Nästa planerade resa är 6-13 april 2019

Här kan du se nästa inbokade resa som går till Spanien och El Rompido den 6-13 april 2019. Perfekt tid att värma upp inför säsongen. Resan bokas genom Birdie Golftours som sköter allt runt själva resan. Klicka på namnet så kommer du till deras sida. Även här kommer jag att jobba med max 10 elever och eftersom vi är i uppstart av säsongen kommer det att bygga mycket på närspel. 10 timmars träning och 10 timmars mentalt, så här kommer säsongen att förberedas optimalt.

Titta gärna in på deras hemsida El Rompido för att se mer (klicka på namnet)

Bifogar även en länk till PDF med mer info.

prospekt El Rompido 6-13 apr

      

Internetlektioner

I vårt moderna samhälle med internet och med alla smartphones som tar högupplösta videos, är det mycket lättare i dag att ha sin PTG (Privat Tränare Golf) och jobba med honom/henne på distans. Jag håller på att arbeta fram ett system , som kommer att ligga klart under tidig höst där du kan boka upp dig för ett sådant program. Deltar du i någon av mina resor kan du boka det  till ett specialpris. Och med tillhörighet i PGA of Sweden innebär det att vi har den utbildning som behövs för att kalla os PTG. För mer info hör av dig till mig;

Hälsningar

Bertil Garpenholt PGA Club Professional & Certifierad Mental Coach, PGA of Ireland and G.B.

info@bggolfevent.se

Please follow and like us:
Pin Share

Comments are closed.

Follow by Email
Facebook
Instagram
Pinterest
RSS