Vi startar ett nytt kapitel!!!

Valen Simmar igen

Min Blogg

Min blogg som av olika anledningar varit sporadisk kommer nu att återupptas och precis som valen som är mitt djur, har den varit borta ett tag men den kommer alltid att återvända. Nu är ambitionen att den skall återkomma en gång per vecka med ett aktuellt ämne.

Jag har nu lämnat mitt arbete på Sparren GK, en utmanande bana med en spännande layout, som jag verkligen kan  rekommendera. Det innebär att jag kommer att få mer tid till min passion inom golfen: att få dela med mig av mina erfarenheter till golfare som vill utveckla sitt spel. Eftersom jag har lagt ner tid på certifiering inom det mentala genom PGA Center of intelligence, en avdelning inom PGA of Great Britain & Ireland, samt certifierat mig och är också medlem i IGPA (International Golf Psychology Association), det tillsammans med mina erfarenheter som teknisk golf professional är jag övertygad om att jag kommer att kunna bidra med råd och tips hur du skall kunna förstå och spela din bästa golf du någonsin spelat under den kommande säsongen.

Platsen för mina kurser och lektioner kommer jag att presentera vid ett senare tillfälle under slutet av november.

Det här innebär också att jag för möjligheten att skriva klart min bok som nu går under arbetsnamnet ”Min bok utan titel”, en bok om golfspelet, där kommer du att hitta tips för ditt spel och träning, huvuddelen ligger inom det mentala spelet. Här kommer min fascination för citat från ”kända och okända golfspelare in”: ”När du lärt dig grunderna så är resten av spelet mentalt”, sagt av US Open vinnaren och CBS sportkommentatorn Ken Venturi samt fler som kan vara både intressanta och underhållande.

På återhörande

 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments are closed.

Follow by Email
Facebook
Instagram
Pinterest
RSS